Informatii caini Cabinete veterinare Album foto Contact
Dresaj educatie Pensiuni canine si feline Servicii Kris Canisa Kris
Romana English 
 
Scoala de Dresaj
Canin Kris
Testari - evaluari gratuite pentru pui si adulti, indiferent de rasa

Disciplina de companie

Pregatirea cainelui pentru paza si protectie

Dresaj pentru concursuri de
frumusete


Dresaj pentru vanatoare

Dresaj pentru examene de
lucru: BH, Schutz 1, 2, 3


Recuperarea cainilor cu
probleme de comportament


Pensiuni de lux pentru caini si pisici

Servicii de Dog-sitter (plimbare/supraveghere)

Servicii de Taxi-dog (transport caini)

Servicii de consiliere in vederea achizitionarea unui animal de companie

Educatie canina

Psihologie canina

Raporturile cainelui
cu pisica


Personalitate canina

Comunicarea canina

Agresivitatea canina

Despre caini

Copii si cainii

Cabinete veterinare
   Despre noi  
   Dresaj in Bucuresti-Baze  
   Dresaj in tara - Craiova  
   Ce inseamna dresaj?  
   Testarea - evaluarea   cainilor (pui si adulti)  
   Socializarea cainelui  
   Disciplina de companie  
   Pregatirea cainelui pentru
  paza si protectie
 
   Dresaj pentru concursuri de
  frumusete
 
   Dresaj pentru vanatoare  
   Dresaj pentru examene de
  lucru: BH, Schutz 1,2,3
 
   Dresaj caini pentru
  nevazatori
 
   Recuperarea cainilor cu
  probleme de comportament
 

Despre noi

De ce noi? Pentru ca avem experienta, dedicarea si rabdarea necesara. Pentru ca suntem profesionisti si avem o echipa de dresaj completa. Pentru ca noi punem cainele pe primul loc!
Daca vizitati acest site, inseamna ca si dumneavoastra apreciati si iubiti cainii ca si noi.

Scoala de dresaj canin Kris s-a infiintat in anul 1992 la initiativa lui Cristian O., cel care de altfel este si managerul ei. Desi scoala exista de atatia ani, in urma programelor de dresaj complete oferite de catre instructorii firmei, peste 4000 de caini, din 75 de rase au "absolvit" aceasta scoala, fiecare dintre ei reusind sa-si uimeasca stapanii cu felul in care si-au insusit instructia.

In conditii de mediu deosebite, Scoala de dresaj canin Kris dispune de 3 baze moderne, complet utilate pentru dresaj, ce se intind pe suprafete intre 2500mp - 8000mp, de 5 pensiuni si 4 apartamente pentru caini si pisici dotate la cel mai inalt standard pentru Romania, de 12 autoturisme speciale pentru transportul cainilor, de echipamente de dresaj moderne, de cataloage de prezentare de rase. In cadrul bazelor de dresaj se afla piste cu obstacole si toata gama de accesorii necesare bunei desfasurari a antrenamentelor de dresaj.

Instructorii scolii , sunt persoane extrem de dinamice si de pricepute, oameni cu rabdare in arta dresajului, iubitori de caini si nu in ultimul rand si posesori de catre cel putin 2 caini fiecare.

Am fost in preajma cainilor de cand ne stim, insa viata ne-a fost modificata la fiecare de catre un caine de exceptie, un caine ce ne-a permis sa intram in tainele comunicarii cu aceste animale formidabile. Dresajul inseamna comunicare bazata pe respect, cunostinte in domeniu si mai ales fair-play.

Inca de la inceput serviciile scolii au acoperit atat dresajul in grup, cat si dresajul individual, atat cu sederea cainelui intr-una dintre pensiunile firmei noastre, cat si cu deplasarea noastra la domiciliul clientului.

De cand am inceput sa practicam dresajul pentru caini de companie, utilitari, concursuri sau paza si protectie, am considerat ca niciodata nu trebuie sa ne oprim din studiat pentru ca intotdeauna acesti caini te uimesc cu inteligenta si personalitatea lor, cat si prin modul lor de a comunica cu noi, oamenii. Ori de cate ori ne aflam la lectia de dresaj, stim ca nu trebuie sa abdicam de la dictonul "O mana de fier intr-o manusa de catifea".

Cainele este o sursa permanenta de veselie, poate aduce un plus de siguranta intr-o societate in continua schimbare, poate alunga stresul de dupa o zi de munca sau poate fi un prieten loial oricand ai nevoie de el.

Cainii reusesc sa aduca calitate vietii noastre urbane.

Cu timpul am realizat ca pentru dresaj nu este suficient doar sa iubesti aceste minunate animale si sa stapanesti tehnic arta dresajului. Trebuie sa le intelegi si sa le respecti pentru ca ele sa invete din placere, nu prin metode violente.

Cea mai mare satisfactie a noastra este in final, cand cainele a terminat dresajul, si este gata sa participe cu noi la concursuri nationale si internationale, dar si zambetul de multumire al stapanului atunci cand cainele castiga.

In continuare va multumim ca ati ales sa vizionati site-ul nostru si speram ca veti fi incantati de toate serviciile pe care vi le ofera Scoala de Dresaj Canin Kris.

 

 


Copyright Scoala de Dresaj Canin Kris 1998

caini de vanatoare

Pensiune in Delta Dunarii

Pensiune animale